Advies

Werknemers die zich veilig voelen, werken effectiever en presteren beter. De basis voor een veilige werkomgeving ligt bij een effectief agressiebeleid en algemeen geaccepteerde veiligheidsvoorschriften. Reframe helpt u hier graag bij met een gedegen advies. Want waarom zou u het wiel opnieuw uitvinden als u kunt putten uit onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van agressie?

Reframe: een ervaren partner voor advies

Al sinds 1997 geven wij trainingen op het gebied van agressie en veiligheid. Hierbij ligt de focus op specifieke situaties, persoonlijke ervaringen en omgaan met eigen spanningen. Vanuit onze unieke IK-WIJ-ZIJ werkwijze hebben we veel ervaring opgedaan in zéér diverse organisaties.

Het is belangrijk dat medewerkers weten wat te doen in een spanningsvolle situatie. Maar het is daarbij wel essentieel dat het thema veiligheid diep ligt verankerd binnen de organisatie. Een beleid heeft een verbindende functie, versterkt het gevoel van veiligheid en zorgt voor houvast. En juist bij gevoelige thema’s als veiligheid en agressie is dat ontzettend belangrijk.

Reframe is een ervaren en betrokken partner op het gebied van veiligheid en agressie. Wij geven u graag advies bij het opstellen, implementeren en naleven van een agressiebeleid. Bovendien kunnen we u helpen om de emotionele en mentale veiligheid binnen het bedrijf te versterken. U kunt bij ons terecht voor de adviestrajecten Veiligheidsadvies en Effectief agressiebeleid.

Onze werkwijze bij bedrijfsadvies

Ons bedrijfsadvies gaat verder dan het opstellen van een beleid of protocol. We kijken ook naar de pijnpunten binnen uw organisatie of bedrijf. Waar komt de agressie of het gevoel van onveiligheid vandaan? Zijn er misschien lange wachttijden die leiden tot frustratie? Luisteren uw medewerkers niet altijd goed naar de behoeften van klanten? Durft iedereen zijn/haar grenzen wel aan te geven?

Wij gaan op zoek naar de antwoorden op bovenstaande vragen. We brengen de onderste steen boven, zodat we gericht bedrijfsadvies kunnen geven. We helpen u om optimaal en doelgericht te werken aan een veilige werkomgeving voor uw medewerkers.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...