Coaching

Reframe biedt coaching aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, conflicthantering, samenwerken, communiceren, werken onder druk en omgaan met spanning. Uw persoonlijke groei en professionele ontwikkeling staan hierbij centraal.

Coaching van Reframe is een investering in uzelf; u komt tot inzichten die u verder brengen en die helpen uw ambities waar te maken. U leert uw kwaliteiten optimaal te benutten en het beste uit uzelf te halen.

Coaching op basis van MindSonar
Wat zijn uw drijfveren? Waar liggen uw kwaliteiten? En wat zijn uw leerpunten? Voordat we aan de coaching beginnen, maken we dit inzichtelijk met MindSonar. Deze analyse vormt de basis voor een persoonlijk ontwikkeltraject.

We hebben ervaren coaches in huis die u intensief begeleiden en helpen het beste in uzelf naar boven te brengen. Het traject is erop gericht om uw kwaliteiten naar de voorgrond te brengen en uw valkuilen naar de achtergrond. Door beperkingen te overwinnen en te focussen op uw sterke punten gaat u voortaan recht op uw doelen af. U werkt effectiever en bent in staat om optimaal te functioneren in uiteenlopende situaties.

Werkwijze van onze coaching
Het veranderen van denkpatronen, verruimen van inzichten en losweken van hardnekkige valkuilen gaat niet vanzelf. Daarom gaat onze unieke werkwijze verder dan het aanleren van vaardigheden en technieken. Onze coaches begeleiden u van het begin tot het eind van een ontwikkeltraject. Ze brengen beperkingen en kwaliteiten aan de oppervlakte, zorgen voor reflectiemomenten, focussen op zelfsturende processen en evalueren met u en uw bedrijf.

We gaan door totdat u uw kwaliteiten heeft omarmd, er een denkomslag plaatsvindt en structurele verbetering zichtbaar is.

Coaching: de varianten
Reframe biedt verschillende coachingstrajecten aan: individuele begeleiding, coaching on the job, teamcoaching, intervisie en supervisie. We passen elk traject aan op uw individuele wensen en leerpunten, en natuurlijk op de cultuur van uw bedrijf.

Coaching begint altijd met een intakegesprek en een analyse met behulp van MindSonar. Bovendien brengen onze coaches graag een bezoek aan uw bedrijf en werkplek. Zo kunnen ze u doelgericht helpen om het beste uit uzelf te halen.

Coaching: voor wie?
De coaching van Reframe is waardevol voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontplooiing en professionele ontwikkeling. Wilt u uw kwaliteiten meer omarmen? Loskomen van vastgeroeste patronen? Hebt u behoefte aan effectieve werkgewoonten? Of wilt u slagvaardiger werken met uw team? Dan bieden onze coachingstrajecten uitkomst. Het maakt hierbij niet uit wat uw functie of opleidingsniveau is.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...