Coaching on the job

In de praktijk gebeurt het. Dus kunt u dáár ook het best werken aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom geeft Reframe coaching on the job, een vorm van individuele begeleiding waarbij de coach aanwezig is op uw werkplek. U werkt heel gericht aan uw persoonlijke doelen en leert belemmeringen te elimineren. Vindt u het bijvoorbeeld moeilijk om een slechtnieuwsgesprek te voeren? Bij het traject Coaching on the job zit uw coach naast u terwijl u een dergelijk gesprek voert. Zo krijgt de coach inzicht in waar de schoen wringt en kunnen jullie samen heel gericht werken aan verbetering.

Het is bij Coaching on the job niet nodig om geleerde vaardigheden en technieken naar uw eigen werkpraktijk te vertalen. De adviezen die u krijgt en vaardigheden die u leert, zijn al helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie. De praktische toepasbaarheid en het leerrendement zijn ongekend hoog!

Inhoud

Een coachingstraject van Reframe begint met Mindsonar, een denkstijlanalyse waarmee we uw manier van denken, waarnemen en handelen in kaart brengen. Op basis hiervan stellen we concrete leerdoelen op waar we gedurende het traject aan gaan werken. De inhoud van Coaching on the job is dus volledig afhankelijk van uw eigen doelen, ambities, valkuilen en kwaliteiten.

De ontmoetingen met uw coach vinden plaatsen binnen uw werkomgeving. Deze wijze van coaching is om meerdere redenen zeer effectief. Ten eerste: als u merkt dat er belemmeringen zijn bij het bereiken van uw doelen, maar u niet precies weet wat deze zijn, krijgt de coach hier snel zicht op. Hij/zij is fysiek aanwezig op uw werkplek en ziet snel waar de schoen wringt. Zo kunt u heel gericht aan een oplossing werken, in plaats van in het wilde weg wat dingen uit te proberen.

Ten tweede: u hoeft de dingen die u leert niet meer te vertalen naar uw eigen werksituatie. U kunt samen met u coach heel gericht werken aan uw eigen persoonlijke ontwikkelpunten.

Voor wie?

Wilt u niet meer vastlopen door welke belemmering dan ook? Recht op uw doelen afgaan? En intensieve begeleiding en mentoring krijgen op uw eigen werkplek? Dan is Coaching on the job ontzettend effectief. U gaat doelgericht aan de slag met uw leervragen en hoeft de vertaalslag naar uw persoonlijke situatie niet meer te maken. Coaching on the job is de ideale mogelijkheid om één-op-één met een coach enorme sprongen te maken op professioneel en persoonlijk vlak.

Dit coachingstraject is onder andere ideaal voor nieuwe medewerkers die starten met hun werkzaamheden en directe ondersteuning kunnen gebruiken. Een goed begin is het halve werk!

Werkwijze

Coaching on the job start met een intakegesprek, vervolgens maakt u een denkstijlanalyse met MindSonar. We bespreken de resultaten en stellen een plan van aanpak op. Samen met een coach gaat u actief aan de slag met uw leerdoelen. Na elk contactmoment maakt u een taakopdracht en reflectieverslag. Na afloop van het traject vindt een evaluatie plaats.

Tarief

Coaching on the job is een maatwerktraject waarbij een aantal criteria invloed hebben op het tarief, waaronder de beschikbare tijdsbesteding, de duur en het aantal gewenste contactmomenten.

Neem contact op voor een afspraak of vrijblijvend voorstel op maat!

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...