Individuele begeleiding

U bent gedreven, hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en aan het realiseren van ambities. Dan is het vervelend als bepaalde zaken u daarin belemmeren. Is er sprake van stress? Zijn er conflicten met collega’s? Komt u niet los van vastgeroeste gewoonten? Of bent u zo nu en dan onzeker? Het maakt niet uit wat de oorzaak is; met individuele begeleiding van Reframe gaat u actief aan het werk om dit soort beperkingen de kop in te drukken.

Een coachingstraject van Reframe is helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie. Samen met een betrokken en gedreven coach werkt u aan concrete leerdoelen. Doelgerichter dan individuele coaching kan niet! U leert uw potentieel ten volste te benutten en uw kwaliteiten op de juiste manier in te zetten.

Inhoud

Individuele begeleiding begint bij Reframe met MindSonar. Deze techniek geeft inzicht in uw kwaliteiten, valkuilen en belemmeringen. Op basis hiervan stellen we persoonlijke doelen op en maken we een plan van aanpak. We gaan heel gericht aan uw doelen werken; u leert uw gedrag in de juiste richting te sturen, zodat u het gewenste doel kunt bereiken.

We werken aan problemen waar u tegenaan loopt, schuiven uw kwaliteiten naar de voorgrond en uw valkuilen naar de achtergrond. Dat stelt u in staat om recht op uw doelen af te gaan, zonder daarbij belemmerd of afgeleid te worden.

Voor wie?

Wilt u concreet werken aan uw ambities in plaats van er alleen maar over te dromen? Wilt u vastgeroeste patronen doorbreken en meer gedaan krijgen in minder tijd? Dan is het coachingstraject Individuele begeleiding dé uitkomst voor u.

Werkwijze

In totaal vinden er ongeveer 5 gesprekken plaats. Na afloop van elke sessie maakt u een taakopdracht en een reflectieverslag. Aan het eind is er een evaluatiemoment. We bekijken dan hoe het traject het best kan worden voortgezet. Eén ding staat vast: we gaan door totdat er structurele verbetering merkbaar is en er een denkomslag plaatsvindt. Voor minder doen we het niet!

Tarief

Individuele begeleiding kost € 1.275,00 voor een compleet traject.
Deze prijs is exclusief BTW. Het traject omvat een intakegesprek waarbij de leerdoelen worden vastgesteld, een complete Metaprofielanalyse met nabespreking, vier individuele begeleidingsgesprekken van 1,5 uur, verslaglegging en overhead van het totale traject en een evaluatiemoment.

De individuele begeleiding vindt plaats op ons kantoor aan de Meutestraat 12 te Tilburg. Indien er sprake is van een gesprek op een andere locatie, wordt een vergoeding voor de reistijd doorberekend naar rato.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...