Reframe op vak-event ‘Veilig werkt beter’

Komt u ook langs om onze workshops en speedpresentatie bij te wonen?

Op 6, 7 & 8 oktober vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch het vak-event ‘Veilig werkt beter’ plaats. Reframe is hierbij aanwezig met een stand én verzorgt een aantal workshops en speedpresentaties. U bent van harte uitgenodigd!

‘Veilig werkt beter’ is het grootste evenement als het gaat over veilig en gezond werken in Nederland. Veiligheid en gezondheid op de werkvloer zijn niet alleen wettelijke verplichtingen, het zijn ook tools om kosten te besparen. Denk aan het voorkomen van ongevallen en ziekteverzuim en efficiëntere procedures. Alle reden voor focus op veilig en gezond werken.

Tijdens onze interactieve workshop ‘Grip op agressie werkt beter’  op Woensdag 7 oktober 2015 van 13:30 tot 15:30 brengen onze trainers Coen van Riel en Michael van Mourik de maatregelen vanuit de Veilige Publieke Taak onder de aandacht. De workshop is vormgegeven aan de hand van herkenbare casuïstiek en deelnemers worden uitgedaagd zelf met oplossingen te komen. Hoe handel jij in spanningsvolle situaties en welke aanpak blijkt succesvol? Het agressiebeleid in beeld.

Ferry van Mourik, directeur van Reframe, verzorgt de speedpresentatie ‘Grip op agressie werkt beter’.  Aan de hand van door trainingsacteurs vertoond agressief gedrag wordt de deelnemer uitgedaagd mee te denken over de aanpak hiervan. We staan stil bij de gemeenschappelijke norm van organisaties én de redenen die dit onder druk kunnen zetten. Deze speedpresentaties vinden plaats in het theater op de beursvloer.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...