Omgaan met lastig en agressief gedrag.

Bedreigingen, uitschelden, intimidatie en fysiek geweld. U kunt ermee te maken krijgen als u werkzaam bent met klanten en cliënten. Dit kan u onzeker maken of een gevoel van onveiligheid teweeg brengen. Hoe gaat u om met die gevoelens? Wanneer is het gedrag van de ander niet meer acceptabel? En is er binnen uw organisatie al een gemeenschappelijke norm bepaald?

Omgaan met lastig en agressief gedrag.

Open inschrijving voor de training Omgaan met lastig en agressief gedrag.

De training kan gevolgd worden door uw hele team. Maar wat als niet iedereen tegelijk aanwezig kan zijn? Of als u benieuwd bent naar ervaringen van anderen? Dan kunt u zich individueel inschrijven voor de open training. De opdrachten zijn praktijkgericht en de geschetste situaties zijn herkenbaar. In de training is er veel ruimte voor uw persoonlijke ontwikkelpunten en besteden we ook aandacht aan de specifieke uitdagingen in uw werkveld. Deze brengen we voorafgaand aan de training in kaart door middel van een online vragenlijst.

De training Omgaan met lastig en agressief gedrag biedt uitkomst.

Door middel van individuele oefeningen en groepsopdrachten op basis van het IK-WIJ-ZIJ principe leert u zichzelf zekerder te voelen tijdens het contact met de klant/cliënt.  Het geeft u grip op de situatie, hoe spanningsvol deze ook is.
Benieuwd naar de onderwerpen die aan bod komen tijdens de training? Kijk op de algemene pagina van de training Omgaan met agressie.

Nieuwsgierig naar deze training en wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid?

Bel Reframe: tel. 013-5801536.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...