Omgaan met verward gedrag.


Forse bezuinigingen op behandeling en begeleiding van kwetsbare groepen mensen zorgen ervoor dat deze mensen steeds vaker tussen wal en schip vallen en op zichzelf aangewezen zijn. De groep van mensen met verward gedrag is zeer divers. Het kunnen mensen zijn met verward gedrag door verschillende aandoeningen of beperkingen, zoals:

  • Psychische stoornissen
  • Dementie
  • Licht verstandelijke beperking
  • Alcohol-, drugs- of medicijngebruik

Steeds vaker lopen zij vast in de maatschappij en kunnen zij daarbij afwijkend gedrag vertonen. Deze training biedt hulp bij het herkennen van en reageren op personen met verward gedrag.

Omgaan met verward gedrag.

Voor wie is de training Omgaan met verward gedrag?


De training kan gevolgd worden door uw hele team. Maar wat als niet iedereen tegelijk aanwezig kan zijn? Of als u benieuwd bent naar ervaringen van anderen? Dan kunt u zich individueel inschrijven voor de open training.

Mantelzorgers:

Vraag naar de vergoedingsmogelijkheden bij uw lokale SVB kantoor! Omdat deze training bevordelijk is voor de cliënt is er vaak een vergoeding vanuit de PGB mogelijk.

Inhoud van de training.

De opdrachten zijn praktijkgericht en de geschetste situaties zijn herkenbaar. Bovendien is er veel ruimte voor uw persoonlijke ontwikkelpunten en besteden we ook aandacht aan de specifieke uitdagingen in uw werkveld. Deze brengen we voorafgaand aan de training in kaart door middel van een online vragenlijst.

Door middel van individuele oefeningen en groepsopdrachten op basis van het IK-WIJ-ZIJ principe leert u zichzelf zekerder te voelen tijdens het contact met verwarde personen.  Het geeft u grip op de situatie, hoe spanningsvol deze ook is.

Benieuwd naar de onderwerpen die aan bod komen tijdens de training?  Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de beschikbaarheid?

Neem vrijblijvend contact met ons op via: tel. 013-5801536.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...