Referenties

Wij verzorgen al ruim 21 jaar trainingen, opleidingen, coaching en advies voor zowel grote bedrijven uit de profit sector als voor non-profit instellingen. Op deze pagina vindt u de referenties van een aantal van onze klanten.

 


Klik op deze afbeelding om te vergroten.

Kwaliteitskeurmerken

Reframe is in het trotse bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken:

Cedeo

Sinds 2008 is Reframe een door Cedeo erkend opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Cedeo is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken.

Op basis van een klanttevredenheidsonderzoek onder gebruikers voorziet Cedeo in de behoefte aan inventarisatie en kwaliteitswaarborging bij de inkopers van opleidingen en andere HR-diensten.

Cedeo-erkenning vindt plaats wanneer een opleidingsinstituut voldoet aan diverse, zowel kwantitatieve als kwalitatieve, criteria. Op basis van een score van tenminste 80% als resultaat van het door Cedeo uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek vindt certificering plaats. Tijdens de laatste certificering in 2016 behaalde Reframe een erg hoge score: maar liefst 93% van onze opdrachtgevers gaf aan ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over onze dienstverlening, de samenwerking met de organisatie en de behaalde resultaten. Wij zijn hier erg trots op en stellen de relatie tussen klant en Reframe Advies en Training dan ook centraal.

NRTO

Sinds 2018 is Reframe ook erkend door het NRTO. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling.

De basis van het NRTO-keurmerk bestaat uit acht kwaliteitseisen:

  • Is transparant over zijn product of dienst.
  • Is helder over de leeruitkomsten van opleidingen en trainingen.
  • Meet de klanttevredenheid.
  • Komt gemaakte afspraken na.
  • Zet deskundige docenten, trainers en adviseurs in.
  • Investeert in de deskundigheid van zijn personeel.
  • Heeft zijn processen op orde.
  • Streeft naar continue verbetering.”

Het NRTO-keurmerk is in de opleidingenmarkt een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt of opleidingsinstituten aan kwaliteitseisen voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen. Toetsing vindt plaats door middel van een uitgebreide audit. Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Door middel van deze erkenning is het tevens mogelijk om opleidingen vrij van BTW aan te bieden.

Als gevolg van de positieve afronding van de audit staat Reframe als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Een inschrijving in het CRKBO is een erkenning zoals bedoeld in de genoemde Europese richtlijn. Dit betekent dat een onderwijsinstelling regelmatig wordt gecontroleerd en beoordeeld op alle onderdelen waaraan een beroepsopleiding moet voldoen. Gekeken wordt naar de kwaliteit van de opleidingsinstelling zoals de transparantie van de informatie en de verwachting van de cursisten.

Adres

Meutestraat 12
5042 XK Tilburg

T
013 580 15 36
E
info@reframe.nl
I
www.reframe.nl

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...