Brabant Water

Case

Brabant Water wilde een teambuilding organiseren voor alle regiomedewerkers (ruim 250 medewerkers), waarbij de inhoud meer moest zijn dan alleen een uitje. “Samenwerken en hoe is jouw rol daarin” was het centrale thema. De fysieke en mentale opdrachten tijdens deze dagen hadden allemaal een link naar dit thema, waarbij door de trainers een vertaling gemaakt werd naar de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers.

Coby Eestermans, Hoofd regio Midden

Reframe is door De Nieuwe Erf voorgedragen. Na een eerste kennismaking is er een prettig gevoel ontstaan. In goed overleg is het juiste programma tot stand gekomen. Uiteindelijk hebben we een concept ontwikkeld, waarbij plezier en inhoud goed samenvielen. De trainers zijn professioneel en weten de juiste snaar te raken bij de deelnemers.

De dagen waren zeer succesvol. Heel veel positieve reacties en medewerkers hebben enthousiast meegedaan. Uiteraard was er hier en daar ook wel een kritische kanttekening, maar dat was zeer beperkt.

Video

Reframe heeft voor ons teambuildingsdagen verzorgd voor ruim 250 medewerkers. Deze dagen waren zeer succesvol. De trainers zijn professioneel en weten de juiste snaar te raken bij de medewerkers.
Brabant Water

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...