Brabant Wonen

Case

Opleiden van een Alarm Opvolg Team, training Opvang en Nazorg voor leidinggevende en training voor medewerkers met klantencontacten “Omgaan met agressie”.

Coen van Riel, adviseur agressie & veiligheid

In het verleden heb ik bij een andere werkgever eerder zelf training gehad van Reframe. De manier van trainen en het contact waren mij erg goed bevallen. Toen ik vervolgens bij mijn nieuwe werkgever op zoek moest naar een partner voor opleidingen, heb ik meteen gekeken welke trainingen Reframe voor ons kon verzorgen.
Op basis van de referenties, eigen ervaringen en het gesprek met een medewerker van Reframe had ik alle vertrouwen in een prettige en goede samenwerking.

Wat zijn de resultaten van de trajecten?

AOT-trainingen
We hebben op beiden vestigingen inmiddels een goed werkend Alarm Opvolg Team (AOT). Dankzij de trainingen van Reframe hebben de leden van de teams zelfvertrouwen, vertrouwen in elkaar en in de aangeleerde procedures en de vaardigheden om professioneel in te grijpen wanneer collega’s alarm maken. We merken inmiddels dat het hebben van dit team een preventieve werking heeft richting onze klanten en dat onze medewerkers van de afdeling klantencontacten het als zeer prettig ervaren dat zij indien nodig bij agressie hulp kunnen inroepen van het AOT.
De AOT-teams worden ieder half jaar 1 dagdeel getraind zodat de vaardigheden op peil worden gehouden danwel worden uitgebreid.

Opvang en Nazorg
Leidinggevenden van de vestiging Oss zijn inmiddels getraind. Hierdoor zijn zij in staat op professionele wijze hun medewerkers bij te staan na een agressie-incident.

Dankzij de trainingen van Reframe hebben de leden van de teams zelfvertrouwen, vertrouwen in elkaar en in de aangeleerde procedures en de vaardigheden om professioneel in te grijpen wanneer collega’s alarm maken.
Brabant Wonen

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...