Crematorium Zuylen

Case

Reframe heeft in het najaar van 2014 alle medewerkers van Crematorium Zuylen getraind om met bijzondere emoties om te gaan.

Emile van den Wijngaard, Beheerder van Crematorium Zuylen

“Wij als een flexibele en dienstverlenend crematorium vinden dat wij verantwoordelijk zijn voor het welzijn van onze medewerkers. Het is niet gemakkelijk om een medewerker van een crematorium te zijn, je hebt dagelijks te maken met de emoties van nabestaanden. Ook kan het voorkomen dat er spanning ontstaat tussen familieleden van het overledene. Om op een professionele manier met deze emoties te leren omgaan, hebben we ervoor gekozen om onze medewerkers te trainen. Je kunt het tenslotte proberen om het allemaal zelf op te lossen maar van tijd tot tijd is het goed om je een spiegel voor te houden.”

Waarom Reframe?

“Reframe bleek  een professionele en betrouwbare partner te zijn. Zij hebben zich ruim voldoende verdiept in onze branche. Hun inhoudelijke aanpak past bij ons en de trainingen zijn tot grote tevredenheid afgerond. Wij zijn erg te spreken over deze ervaring en de secure nazorg, die Reframe ons geboden heeft.”

Resultaten

“Wij merkten vrijwel meteen dat het onderlinge contact tussen de medewerkers opener werd. Incidenten worden makkelijker besproken en mensen durven elkaar meer feedback te geven. Wij zijn als team sterker geworden .”

Aanbevelen

“Ik zou Reframe zeker aanbevelen door de persoonlijke aanpak en de inhoud van de trainingen.“

Gastvrouw Toos (Crematorium Zuylen) vertelt:

“Ik heb heel veel aan de training gehad. Nu kan ik beter voor mezelf opkomen, beter omgaan met bezoekers en ik vind het heel prettig dat ons team opener met elkaar is geworden. Ik kan op mijn collega’s terugvallen.”

Reframe is een professionele en betrouwbare partner. Zij hebben zich ruim voldoende verdiept in onze branche. Hun inhoudelijke aanpak past bij ons en de trainingen zijn tot grote tevredenheid afgerond. Wij zijn erg te spreken over deze ervaring en de secure nazorg, die Reframe ons geboden heeft.
Crematorium Zuylen

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...