Diagnostiek voor U

Case

Reframe verzorgde diverse maatwerktrajecten voor verschillende afdelingen: Omgaan met spanning en agressie, Gesprekstechnieken, Feedback geven en ontvangen.

Marjon van Schalkwijk, manager personeel & organisatie:

De trainers van Reframe investeren veel tijd om de organisatie te leren kennen en de leervraag te analyseren zodat er echt sprake is van maatwerktrajecten. Tijdens de training zijn ze snel in staat om zeer persoonlijke feedback te geven aan de deelnemers die raak geformuleerd en positief opbouwend is. Onze medewerkers ervaren de trainingen als praktijkgericht en hoewel de rollenspellen soms confronterend zijn, geven ze aan er veel van te leren. Reframe onderscheidt zich in mijn ogen met name ook op gebied van nazorg en evaluatie, dit door het organiseren van een terugkombijeenkomst met de deelnemers en evaluatiegesprek met de opdrachtgever. Hierdoor is de training geen eenmalige actie maar wordt er ook gewerkt aan de borging ervan in de toekomst.

De trainers van Reframe investeren veel tijd om de organisatie te leren kennen en de leervraag te analyseren zodat er echt sprake is van maatwerktrajecten. Tijdens de training zijn ze snel in staat om zeer persoonlijke feedback te geven aan de deelnemers die raak geformuleerd en positief opbouwend is.
Diagnostiek voor U

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...