Gemeente Gilze en Rijen

Case

Waarom Reframe?
Reframe is na een aanbesteding naar voren gekomen als beste partij omdat zij voldoen aan het beeld dat ik heb van een trainingsbureau; trainers die met hun voeten in de klei hebben gestaan, mensen met een stuk praktijkervaring, mensen die weten wat agressie met je doet, mensen die zelf agressie hebben meegemaakt en die dit aan cursisten vanuit hen zelf over kunnen brengen. Daarnaast is natuurlijk de prijs ook van belang. Zeker de moeite waard om eens naar te kijken.

Trajecten

Naast de trainingen “omgaan met lastig en/ of agressief gedrag” voor de medewerkers die klantencontact hebben, heeft Reframe meerdere trajecten bij de gemeente verzorgd.
Zo heeft het college van B&W een cursus gevolgd om nog beter om te kunnen gaan met de veranderende maatschappij, denk hierbij onder andere aan drugscriminaliteit. Reframe heeft voor onze leidinggevenden een workshop opvang en nazorg verzorgd. Daarnaast heeft de gemeente  samen met Reframe een team van ambtenaren opgeleid die in staat zijn om agressie die ontstaat in het gemeentehuis met burgers te de-escaleren, het zogenaamde Agressie Opvang Team.  Ten slotte heeft Reframe ook meegewerkt aan het opstellen van een agressiebeleid.

Resultaat
Van diverse collega’s heb ik goede berichten gehoord over de insteek van de cursussen, een goede mix van theorie en praktijk. Met name bij het Agressie Opvang Team merk ik op dat er bij dit team voornamelijk is ingestoken in de samenwerking van het team en het mondeling kunnen oplossen van de problemen.

Rob Veenstra, Beleidsmedewerker / Preventiemedewerker

Van diverse collega's heb ik goede berichten gehoord over de insteek van de cursussen, een goede mix van theorie en praktijk. Met name bij het Agressie Opvang Team merk ik op dat er bij dit team voornamelijk is ingestoken in de samenwerking van het team en het mondeling kunnen oplossen van de problemen.
Gemeente Gilze en Rijen

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...