Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Case

Reframe is sinds 2012 ‘preferred supplier’ van Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders.

Diverse functiegroepen worden jaarlijks getraind om met agressief gedrag om te kunnen gaan.

Moniek In Den Bosch, afdelingshoofd HRM

Waarom Reframe?

“Ons bedrijf was een van de eersten in Nederland, die haar personeel wilde laten trainen om met agressie om te gaan. Via een klant van ons (een bekende woningbouwcorporatie) kregen we de tip om Reframe uit te nodigen voor een gesprek. De klik was er meteen en door de achtergrond van Reframe waren we meteen overtuigd van hun professionaliteit. Ook uit de praktijk is gebleken dat Reframe de juiste partij was: de trainingsmethoden hebben duidelijke resultaten opgeleverd voor ons en onze medewerkers.”

Resultaten

“Onze medewerkers voelen zich zelfverzekerder doordat hun eigen zelf-oplossend vermogen gestimuleerd werd. Ze hebben geleerd goed naar hun eigen lichaam te luisteren om de eigen spanning te herkennen. Tevens kennen ze het veiligheidsprotocol en houden zich aan de afspraken. De leden van onze ‘Agressie Opvang Team’  voelen geen enkele belemmering meer om op te treden indien nodig.”

Aanbevelen

” Absoluut! De trainingsmethodiek van Reframe heeft zichzelf bewezen en het sluit volledig aan bij de behoefte. De combinatie van theorie en praktijk is een zeer effectieve manier om leerdoelen te behalen. Daarnaast geeft Reframe veel aandacht aan het oefenen van diverse praktijksituaties.”

“Wij zijn een van de grootste fans van Reframe.”

Reframe is sinds 2012 ‘preferred supplier’ van Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders. Diverse functiegroepen worden jaarlijks getraind om met agressief gedrag om te kunnen gaan. "Wij zijn een van de grootste fans van Reframe."
Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...