Van Es gerechtsdeurwaarders en incasseerders

Case

Weten hoe te handelen bij agressief gedrag is een belangrijk item bij deurwaarders. Hier in de randstad merken wij dat het steeds lastiger wordt om ons werk uit te voeren zonder in aanraking te komen met agressie. Daarom hebben onze deurwaarders het afgelopen jaar een cursus “omgaan met agressie” gevolgd bij Reframe.

Martina Briski, Staffunctionaris – P&O Adviseur

Wij zijn in contact gekomen met Reframe doordat zij aangeraden zijn door een contact binnen ons netwerk. De cursus en de trainers zijn zeer positief beoordeeld door onze collega’s.

De cursus heeft een goede aansluiting bij dagelijkse werkzaamheden en de deurwaarders hebben meer inzicht gekregen in het beïnvloeden (zowel negatief als positief) van agressief gedrag. Naar aanleiding van deze positieve ervaring hebben wij een cursus “crisismanagement” voor onze leidinggevenden opgenomen in het opleidingsplan voor komend jaar.

De cursus heeft een goede aansluiting bij dagelijkse werkzaamheden en de deurwaarders hebben meer inzicht gekregen in het beïnvloeden (zowel negatief als positief) van agressief gedrag.
Van Es gerechtsdeurwaarders en incasseerders

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...