Over Reframe

Grip op jezelf en de situatie.

Ieder mens is uniek. En ieder mens beschikt over een geweldig potentieel. Dat potentieel wordt echter niet door iedereen aangeboord. Wij willen mensen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Iedere dag opnieuw.

Reframe helpt mensen, teams en organisaties bij het in kaart brengen en realiseren van hun professionele doelstellingen in uiteenlopende situaties. Dat kan variëren van onderwerpen als feedback geven, crisismanagement en persoonlijke effectiviteit tot interculturele communicatie, mentale weerbaarheid en conflicthantering.

Wij hanteren daarbij een unieke, praktijkgerichte aanpak die draait om authenticiteit, beleven en reflecteren. Onze aanpak gaat uit van authenticiteit. We brengen mensen eerst in contact met hun kwaliteiten en leerpunten. Vervolgens bouwen wij daarop voort. Die aanpak werkt. De voorbije jaren verzorgden wij trainingen bij duizenden professionals die werkzaam zijn in de zorg, de overheid en het bedrijfsleven.

Visie

Ieder mens beschikt immers over een unieke mix van persoonlijkheid, kennis, kwaliteiten en ervaring. Het is deze combinatie van zaken die bepaalt hoe iemand op bepaalde situaties zal reageren.

Wij geloven dat professionals over de hulpbronnen beschikken om effectief te werken en in uiteenlopende situaties op de juiste manier te functioneren. Dat begint met het stellen van heldere, realistische doelen, waarna we ze in contact brengen met hun eigen leerpunten en kwaliteiten. Door ze vervolgens de juiste tools aan te reiken, helpen wij mensen om vanuit de eigen authenticiteit de gestelde doelen te behalen. Zo motiveren wij professionals om het beste uit zichzelf te halen.

Missie

Wij willen mensen, teams en organisaties motiveren en helpen om het beste uit zichzelf te halen en hun professionele doelen te bereiken aan de hand van persoonlijke, op maat gesneden ontwikkeltrajecten.

Onze klanten

We verzorgen trainingen, coaching en advies voor non-profit en overheidsinstellingen, zoals Belastingdienst, Politie, Brandweer, Justitie, Ambulancediensten, woningbouw corporaties  en Gemeenten. Maar ook voor zowel MKB als grote bedrijven uit de profit sector. Kijk ook eens op de pagina referenties voor een compleet overzicht van onze relaties en succesverhalen van personen en organisaties die u voorgingen!

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...