Werkwijze

Cedeo erkende maatwerk trainingen

Cedeo erkend
Reframe is een door Cedeo erkend Reframe opleidingsinstituut voor maatwerk bedrijfsopleidingen. Cedeo is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken. Cedeo erkenning vindt plaats wanneer een opleidingsinstituut voldoet aan diverse kwantitatieve en kwalitatieve criteria.
Reframe behaalde de laatste jaren een zeer hoog percentage tijdens het meest recente Cedeo Klanttevredenheidsonderzoek. 87% van de opdrachtgevers gaf aan ‘tevreden tot zeer tevreden’ te zijn over onze dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten! Bekijk het meest recente onderzoek hier.

Altijd maatwerk

Reframe levert altijd maatwerk. Elke in-company opdracht wordt afgestemd op uw wensen en mensen. Samen bepalen we de speerpunten van het programma. Hierbij staan steeds de unieke kwaliteiten en mogelijkheden van uw mensen centraal. Voor aanvang van het traject zal de trainer meelopen binnen uw organisatie om goed zicht op sfeer, cultuur en werkomstandigheden te krijgen.

Open trainingen en coachingstrajecten stemmen we af op uw individuele leervragen en behoeften door middel van een online intake en eventueel persoonlijk contact vooraf.

Onze aanpak is persoonsgericht, veilig en respectvol.
Wij werken praktijkgericht en bieden zeer intensieve nazorg.

Trainen is niet voldoende, u heeft recht op meer

Een training is leerzaam, maar hoe brengt u het geleerde nu in praktijk? Reframe weet als geen ander hoe belangrijk implementatie is. Daarom blijven wij tot 2 maanden na de training beschikbaar voor implementatievraagstukken en nazorg. Hierna sluiten we af met een eindevaluatie.

Goede doelen

Reframe is al geruime tijd trots sponsor van Ride 4 kids.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...