Training

Reframe biedt trainingen aan op het gebied van agressie, communicatie, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Elke training is uniek en toegespitst op de deelnemers, de wensen van een bedrijf en het onderwerp dat centraal staat. Maar, in essentie werken we altijd toe naar twee belangrijke kernwaarden: persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Trainingen als persoonlijk ontwikkeltraject

Bij Reframe geloven we dat het leren van vaardigheden pas écht effect heeft als u dicht bij uzelf blijft. U moet niet het gevoel hebben in een keurslijf van algemene regels geduwd te worden. Daarom leggen wij de focus op kwaliteiten die al bij u aanwezig zijn en gaat u daar in een training mee aan de slag. De vaardigheden en technieken die u leert zullen natuurlijk aanvoelen en vloeiend samengaan met uw persoonlijkheid. Zo gaan we doelgericht aan de slag met het realiseren van uw professionele doelstellingen.

De visie van trainingsbureau Reframe

Trainingsbureau Reframe werkt volgens een unieke, in eigen huis ontwikkelde aanpak die uitgaat van de 3 elementen IK-WIJ-ZIJ. We willen u bewust maken van uw eigen manier van denken, waarnemen en handelen in bepaalde situaties. De inzichten die u krijgt, helpen u om anders naar situaties te kijken. Vastgeroeste patronen worden doorbroken en uw blikveld verruimd. U leert effectiever te werken en bent in staat om optimaal te functioneren in uiteenlopende situaties.

De visie van Reframe zit diep geworteld in het DNA van onze medewerkers en trainers. Wij geloven in onze aanpak. Op basis van klanttevredenheid, kwaliteit en continuïteit hebben wij het keurmerk ‘Cedeo-erkend’ gekregen. Cedeo is een onafhankelijk en gerenommeerd keurmerk binnen de wereld van trainingen en opleidingen. Wanneer u kiest voor trainingsbureau Reframe, dan kiest u voor kwaliteit!

De werkwijze van trainingsbureau Reframe

Onze trainingen kenmerken zich door een praktische en doelgerichte insteek. De werkwijze die we hanteren, is er een van ‘doen’. U gaat aan de slag met individuele oefeningen, groepsopdrachten, simulaties met een acteur en interessante cases. Wij vinden het belangrijk dat de opdrachten en geschetste situaties herkenbaar zijn en passen bij uw specifieke situatie. Zo kunt u het geleerde gemakkelijk vertalen naar uw dagelijkse praktijk.

Trainingsbureau Reframe: voor iedereen

De trainingen die wij geven, bevinden zich allemaal op het vlak van samenwerken, communicatieve vaardigheden, persoonlijk functioneren, feedback geven en het hanteren van spanning. Onze trainingen zijn nuttig voor leidinggevenden, managers en uitvoerende medewerkers uit diverse branches. Dus of u nu werkzaam bent binnen een overheidsinstantie, zorginstelling, de detailhandel, politie, dienstverlening, transportsector of industrie: een training van Reframe is een verrijking voor u, uw team en uw bedrijf.

Incompany of open inschrijving

We bieden onze trainingen aan op basis van open inschrijving of incompany. Bij beide varianten is er ruime aandacht voor persoonlijke behoeften en sectorspecifieke vraagstukken. U bent verzekerd van een op maat gesneden en praktijkgericht ontwikkeltraject met maximaal resultaat.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...