Agressie

Van agressietraining tot agressiebeleid

Een klant die schreeuwend aan een gemeenteloket staat, een collega die voortdurend kleinerende opmerkingen maakt, een gewelddadige passagier in een bus of een patiënt die dreigt zichzelf iets aan te doen. Agressie op de werkvloer zorgt voor moeilijke, spanningsvolle en onveilige situaties. Het is daarom belangrijk agressief gedrag te voorkomen of effectief te handelen als het zich onverwachts toch voordoet. Maar hoe doet u dat? Een agressietraining biedt uitkomst.

Agressietraining in breedste zin van het woord

Reframe is specialist op het gebied van agressietrainingen. We hebben deskundige trainers in huis die precies weten hoe te handelen vóór, tijdens en na afloop van agressief gedrag. En belangrijker nog: met bewezen succesvolle methodieken weten de trainers dit goed over te brengen. Zo kunt u erop vertrouwen dat u na verloop van tijd nog steeds weet wat u moet doen bij een dreigende situatie, zelfs als u onder hoogspanning staat.

De samenwerking met Reframe is heel goed. Ze zijn heel flexibel en leveren op maat. Met een intake wordt eerst duidelijk gekeken naar haalbaarheid en mogelijkheden, waarna er pas een offerte komt met alle wensen. Deze duidelijkheid is prettig.

Een beleid tegen agressief gedrag

Naast dat wij agressietrainingen geven, kunt u ook een beroep op ons doen voor het opstellen en implementeren van een agressiebeleid. Wij geven u graag advies over hoe u een beleid tegen agressief gedrag het best kunt opstellen en hoe het een breed draagvlak krijgt binnen uw organisatie.

Onze werkwijze

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke en praktijkgerichte benadering. Onze ervaren trainers vallen u daarom niet lastig met abstracte vraagstukken, ingewikkelde theorieën of onzinnige opdrachten. In plaats daarvan simuleren we situaties waar u daadwerkelijk mee te maken krijgt op uw werk.

Bekijk ons gevarieerde aanbod agressietrainingen voor individuen, teams en/of organisaties.

Op basis van de referenties, eigen ervaringen en het gesprek met een medewerker van Reframe had ik alle vertrouwen in een prettige en goede samenwerking.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...