Communicatie

Een leidinggevende die tactloos zijn doelen doordrukt. Een verkoper die vergeet te luisteren naar de wensen van de klant. Een servicemedewerker die te veel met technische termen smijt. Een personeelsmedewerker die escalaties koste wat het kost wil vermijden. Een ambtenaar die extra luid praat tegen een bewoner van het asielzoekerscentrum.

Soms komen we anders over dan we eigenlijk willen. Dit zorgt er ook voor dat anderen ons verkeerd kunnen begrijpen. Gericht met elkaar communiceren is dan moeilijk. Met een communicatietraining van Reframe wordt u zich bewust van uw eigen manier van waarnemen, denken en handelen. U leert congruent te communiceren, zodat datgene wat u uitstraalt overeenkomt met wat u denkt en zegt. Bovendien leert u het gedrag van anderen beter de duiden en er gepast op te reageren. Het resultaat: effectieve en doelgerichte communicatie!

Volg een communicatietraining bij Reframe!

Reframe heeft zes praktische en op maat gemaakte communicatietrainingen die u helpen effectief te communiceren. Denk hierbij aan het geven van feedback, het voeren van een slechtnieuwsgesprek, intercultureel communiceren, conflicthantering en omgaan met klachten.

De unieke werkwijze van Reframe

De communicatietrainingen van Reframe zijn uniek. Wij bieden niet alleen handvatten voor een effectieve communicatie, maar maken u ook bewust van uw eigen gedrag. Waarom communiceert u zoals u communiceert? Waarom slaat u het ene moment dicht, terwijl u een ander moment goed uit uw woorden komt?

Volg een training communicatie bij Reframe en u krijgt antwoord op bovenstaande vragen. U krijgt inzicht in uw eigen denken en handelen én leert het gedrag van anderen beter te begrijpen. U slaagt er voortaan beter in uw communicatie af te stemmen op de ander. Zo kunt u het beste uit uzelf en uit de situatie halen.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...