Leiderschap

Management trainingen voor effectief leiderschap

Wat voor leider bent u? En wat voor leider zou u graag willen zijn? Het is goed om eens kritisch te kijken naar uw vertrouwde patronen en drijfveren, uw houding en uitstraling en het effect dat u heeft op uw medewerkers.

Een management training van Reframe helpt u om het beste uit uzelf en uw medewerkers te halen. Verschillende aspecten van het leidinggeven worden behandeld, waaronder leiderschapsstijlen, gesprekstechnieken, situationeel leidinggeven, draagvlak creëren, omgaan met lastige situaties, uitstraling en persoonlijk leiderschap.

Drie management trainingen
We hebben drie management trainingen met elk een andere insteek. Zo kunnen we gericht aandacht besteden aan belangrijke leiderschapsvraagstukken. U kunt kiezen voor de training Crisismanagement, Effectief leiderschap of Werken en beslissen onder druk. Het is mogelijk de trainingen incompany of op basis van open inschrijving te volgen.

Management cursus van Reframe: een unieke, persoonlijke benadering
Iedere leidinggevende heeft zo zijn eigen doelen en een eigen stijl van communiceren. Het voortraject van onze management cursus is daardoor minstens zo belangrijk als de training zelf. Via de methode MindSonar brengen we uw persoonlijke ontwikkelpunten, denkstijlen en leervragen in kaart. De inhoud van onze management trainingen sluiten hierdoor naadloos aan bij uw situatie.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...