Werken en beslissen onder druk

Resultaat

Het nemen van beslissingen hoort bij uw werkzaamheden. Het geeft uw functie een uitdagend en dynamisch karakter, maar kan ook stress opleveren. Bijvoorbeeld als u een knoop moet doorhakken in een onzekere situatie, uw keuze ingrijpende gevolgen heeft voor het bedrijf of er sprake is van hoge tijdsdruk. Het is belangrijk dat u in dergelijke situaties het hoofd koel kunt houden. Maar hoe doet u dat, omgaan met werkdruk?

De training Werken en beslissen onder druk van Reframe biedt hierbij uitkomst. Door middel van een persoonlijk en praktisch programma leert u daadkrachtig op te treden en goede prestaties te leveren. Zelfs als u te maken heeft met tegenslag, weerstand of tijdsdruk.

Inhoud

Een spanningsvolle situatie kan ongecontroleerd aanvoelen; er is sprake van hectiek en heftige emoties. Daarom focussen wij bij de training Omgaan met werkdruk op datgene waar u de meeste controle over heeft: uw eigen houding en gedrag.

We brengen uw kwaliteiten en valkuilen in kaart, analyseren uw stressreactie en geven inzicht in uw manier van denken en handelen. Deze informatie vormt de basis voor een persoonlijk ontwikkeltraject dat helemaal is afgestemd op uw werkwijze, functie en persoonlijkheden. We leren u technieken aan die gevoelens van stress en spanning verlagen. Dat geeft u voortaan de rust om daadkrachtig op te treden als het nodig is.

Tijdens de training besteden we ook aandacht aan allerlei andere aspecten van omgaan met werkdruk. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: duidelijk communiceren, omgaan met verschillende belangen, prioriteiten stellen, procesgericht aansturen, helicopterview bewaken en heldere doelen stellen.

Voor wie?

De training Omgaan met werkdruk is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met spanning, stress en tijdsdruk op de werkvloer. Wij bieden een praktisch en doelgericht trainingsprogramma waarbij managers, leidinggevenden en uitvoerenden optimaal leren te presteren onder druk.

Een trainingsgroep bestaat uit maximaal 12 deelnemers. Hierdoor kunnen we persoonlijke aandacht garanderen en is er voldoende tijd om te oefenen tijdens de simulaties.

Werkwijze

Bij presteren onder druk heeft u niet veel aan ingewikkelde theorieën en abstracte cases. Het is zaak dat u kalm blijft, uw doelen in het vizier houdt en doortastend kunt handelen. Daarom gaan we bij de training Omgaan met werkdruk actief aan de slag met het element ‘spanning’. Want als u gevoelens van spanning onder controle kunt houden, bent u al een heel eind.

We hebben een interactief en praktisch programma opgesteld dat bestaat uit individuele oefeningen, groepsopdrachten en praktijksimulaties. Door herkenbare situaties te schetsen, kunt u de geleerde vaardigheden direct vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Tarief

Voor een vrijblijvende afspraak of voorstel neemt u contact op met Reframe.

Subsidie:
Neem contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie.

Reframe is toegevoegd in het CRKBO en daarom is het scholingstraject vrijgesteld van BTW.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...