Persoonlijke ontwikkeling

Wilt u zich verder ontwikkelen op een bepaald vlak, maar weet u niet hoe?

De trainingen Persoonlijke ontwikkeling van Reframe geven inzicht in uw eigen kwaliteiten en valkuilen. We bieden drie trainingen aan die ieder een specifieke tak binnen het thema effectief functioneren beslaan. Zo kunt u kiezen voor Persoonlijke effectiviteit, Time management, Conflicthantering.

Effectiever functioneren: investeer in uzelf
U leert effectiever te functioneren, uw doelen te realiseren en uw talenten optimaal te benutten. We geven u bovendien handvatten om goed met conflicten om te gaan. Door uzelf te prikkelen en ontwikkelen, haalt u meer voldoening uit uw werk en zit u beter in uw vel.

Een unieke werkwijze voor blijvend resultaat
Wij staan voor 100% achter onze praktijkgerichte en persoonlijke benadering. Doordat we met kleine groepen werken, is er volop aandacht voor het individu. Bovendien begeleiden we u gedurende het hele traject. Voorafgaand aan de training brengen we uw ontwikkelpunten en leervragen in kaart. Tijdens de training geven we u praktische handvatten en doen we realistische opdrachten. En na afloop blijven we beschikbaar om u te helpen het geleerde in praktijk te brengen. We zijn betrokken en gaan voor resultaat!

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...