Persoonlijke effectiviteit

Resultaat

U staat aan het roer. De route is uitgestippeld en u bent in controle over de koers die u gaat varen. Uw kwaliteiten vormen uw kompas. En als u in zwaar weer dreigt te komen, dan stuurt u gewoon even bij. Uw eindbestemming is in zicht. Alle zeilen bij en volle kracht vooruit!

Recht op uw doel afgaan, zonder daarbij belemmerd te worden door spanningen of blokkades. Als we het hebben over een vaartochtje lijkt dat gemakkelijk, maar is het ook zo simpel bij het realiseren van uw professionele en persoonlijke doelstellingen? De training Persoonlijke effectiviteit van Reframe helpt u om datgene te bereiken wat u wilt bereiken.

Inhoud

De weg naar persoonlijke effectiviteit begint met zelfkennis en het stellen van een helder en reëel doel. Met MindSonar brengen we uw manier van denken, handelen en waarnemen in kaart. U krijgt inzicht in uw kwaliteiten, valkuilen en belemmeringen. Hierdoor leert u uw gedrag in de juiste richting te sturen om uw doel te bereiken. U loopt minder vaak vast, hebt meer focus en krijgt meer gedaan met minder moeite. Dat geeft voldoening!

De volgende onderwerpen komen aan bod:
– heldere doelen stellen;
– doelsituatie in kaart brengen;
– huidige situatie in kaart brengen;
– de ‘hindernis’ bepalen;
– overtuigingen veranderen, en
– kwaliteiten activeren.

Voor wie?

Wilt u concreet werken aan uw ambities in plaats van er alleen maar over te dromen? Wilt u vastgeroeste patronen doorbreken en meer gedaan krijgen in minder tijd? Dan is de persoonlijke effectiviteit training bedoeld voor u. In een groep van minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers leert u gericht sturing te geven aan uw eigen functioneren.

Werkwijze

De ervaren trainers van Reframe hebben een evenwichtig en praktisch programma opgesteld waarbij de focus ligt op het benutten van talenten en effectiever werken.

Voorafgaand aan de training Persoonlijke effectiviteit brengen we uw ontwikkelpunten in kaart. Samen met een buddy gaat u aan de slag met uw persoonlijke leerdoelen. Uitdagende groepsopdrachten en interessante cases helpen hierbij. U reflecteert in een logboek en krijgt feedback van uw buddy. Kortom: u gaat concreet aan de slag met uzelf en uw ambities!

Tarief

Voor een vrijblijvend voorstel voor een maatwerk training Persoonlijke effectiviteit neemt u contact op met Reframe.

Subsidie:
Neem contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie.

Reframe is toegevoegd in het CRKBO en daarom is het scholingstraject vrijgesteld van BTW.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...