Time management

Resultaat

Groeit het werk u boven het hoofd? Vindt u het moeilijk om ‘nee’ te zeggen? Wilt u leren om grenzen en prioriteiten te stellen? En hebt u behoefte aan een gestructureerde en planmatige manier van werken? Dan biedt time management uitkomst. Time management gaat over het slim en verstandig indelen van de beschikbare tijd om doelen te bereiken en taken uit te voeren.

De training Time management van Reframe gaat echter verder dan dat. We stellen een persoonlijk ontwikkelplan voor u op dat helemaal is afgestemd op uw wensen en kwaliteiten. U krijgt meer inzicht in uw eigen handelen en gaat actief aan de slag met een planmatige manier van werken. De technieken en vaardigheden die u leert, passen bij uw persoonlijkheid en voelen natuurlijk aan. U gaat merken: slimmer werken is leuk!

Inhoud

Time management lijkt een kwestie te zijn van gewoon wat beter leren plannen. In de praktijk blijken er echter diepere oorzaken ten grondslag te liggen aan tijdgebrek en het uitstellen van werkzaamheden. Denk aan faalangst, perfectionisme, moeite hebben om ‘nee’ te zeggen of een chaotische werkomgeving.

Bij Reframe leren we u daarom niet zomaar wat technieken aan. We geven u inzicht in uw persoonlijke valkuilen om vanuit daar een goede basis te leggen voor effectievere werkgewoonten. We kijken naar uw organisatie, uw werkplek en uw behoeften. Alle aspecten van time management komen aan bod. Alleen dan is het mogelijk om vastgeroeste patronen te doorbreken en werkgewoonten structureel te verbeteren.

Op basis van een uitgebreid voortraject stellen wij een trainingsprogramma samen dat kan bestaan uit de volgende onderwerpen:
– helder en duidelijk communiceren;
– inrichting van de werkplek;
– grenzen stellen en bewaken;
– omgaan met storende factoren;
– doelmatig en planmatig werken;
– concentratie;
– overzicht en regie.

Voor wie?

De Time management training richt zich op iedereen die een stress en onrust ervaart door een hoge tijdsdruk. Heeft u behoefte aan nieuwe werkgewoonten, meer structuur en minder stress? Dan bieden wij u graag een structurele oplossing met onze time management training. Het zal een verademing voor u zijn.

De cursus Time management wordt aangeboden aan een trainingsgroep van 6 tot en met 12 deelnemers.

Werkwijze

De cursus Time management is persoonlijk, praktijkgericht en uitdagend. U gaat aan de slag met persoonlijke doelen, individuele oefeningen, groepsopdrachten en interessante cases. Tussendoor nemen we alle tijd om de oefeningen te bespreken en te reflecteren.

Als aanvulling op het reguliere trainingstraject bieden onze trainers individuele coaching aan op de werkplek. Dat biedt u de gelegenheid om vragen te stellen over uw specifieke situatie en gerichte opdrachten te ontvangen.

Aan het eind van de training weet u grip te houden op uw eigen agenda; u heeft zicht op de taken die u nog moet doen, weet werkzaamheden te prioriteren en kunt beter omgaan met druk van buitenaf. Bovendien krijgt u inzicht in uw eigen valkuilen en weet u deze voortaan beter te omzeilen.

Tarief

Interesse? Neem gerust contact op met Reframe voor een vrijblijvend voorstel voor de training Time management!

Subsidie:
Neem contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie.

Reframe is toegevoegd in het CRKBO en daarom is het scholingstraject vrijgesteld van BTW.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...