Specifiek

Politieagenten die bij uiteenlopende spanningsvolle situaties de orde moeten handhaven. Senioren die een onbekende binnenlaten en naderhand merken dat hun portemonnee is verdwenen. Het vraagt allemaal om een specifieke aanpak om grip te krijgen op de situatie. Daarom biedt Reframe unieke trainingen aan die gericht zijn op specifieke doelgroepen.

Politietrainingen, Koninklijke Marechaussee en weerbaarheid voor senioren
Reframe is een ervaren partner voor het geven van politietrainingen. Al sinds 1997 verzorgen wij complete SGPO- en OvD-opleidingen. We hanteren daarbij verschillende modules: SGPO algemeen, bij voetbalwedstrijden en in horecaconcentratiegebieden. Daarnaast geven wij politietrainingen in conflicthantering en effectief samenwerken. Er is ook een training die speciaal is toegespitst op de Koninklijke Marechaussee.

Naast politietrainingen bieden we ook een weerbaarheidstraining aan voor senioren. Deze training is uniek en helemaal toegespitst op de wensen, behoeften en angsten van deze specifieke doelgroep.

De unieke en persoonlijke werkwijze van Reframe
Met een praktijkgericht en op maat gesneden ontwikkeltraject spelen we optimaal in op de wensen en behoeften van specifieke doelgroepen als politieagenten, marechaussees en senioren. Dat leidt tot concrete resultaten die écht blijven hangen.

Voor meer informatie over de specifieke trainingen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Downloaden?

Graag alles nog even rustig doorlezen? Download dan hier onze brochure over politietraining of onze brochure over de SGPO opleiding

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...