Politie

Reframe verzorgt maatwerk trainingen en opleidingen voor de Nederlandse Politie. Al sinds 1997! Wij zijn een serieuze partner voor diverse opleidingen zoals Situatie Georiënteerd Politie Optreden (SGPO) voor leidinggevende en uitvoerende politiemedewerkers. We hebben speciale modules ontwikkeld, waarbij u doelgericht kunt werken aan situatie georiënteerde vaardigheden:
– SGPO algemeen
– SGPO horecamodule
– SGPO voetbalmodule

Bovendien verzorgen we al jaren de Officier van Dienst-opleiding en de politietrainingen Conflicthantering en Effectief samenwerken.

Werkwijze van onze politietrainingen
Door hun jarenlange ervaring kunnen de docenten van Reframe zich als geen ander verplaatsen in verschillende teams en werkgebieden. Bij Reframe gaan we voor een complete aanpak. Eerst verdiepen we ons in de regio, het team en de leerdoelen. Op basis daarvan stellen we een doelgericht ontwikkeltraject samen.

Een politietraining of –opleiding: voor wie?
De politietrainingen en -opleidingen van Reframe helpen u en uw team om sprongen te maken op professioneel vlak, effectiever te werken en ‘in control’ te zijn in elke situatie. Mens en team staan bij ons altijd centraal!

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...