Teambuilding

Wilt u samen met uw team tijdens een leuke en actieve dag de “neuzen dezelfde kant op zetten”? Of door middel van een intensief en leerzaam traject werken aan onderhuidse spanningen die een effectieve samenwerking in de weg staan? Voor beide varianten van teambuilding bent u bij Reframe aan het goede adres.

Aan de slag met teambuilding activiteiten

Reframe biedt twee trainingen aan waarbij teamleden aan de slag gaan met teambuilding: Effectief samenwerken en de Teamdag. De trainingen hebben beide een unieke opzet en spelen in op andere behoeften. Maar in de basis hebben ze hetzelfde doel: zorgen voor een sterker team waarin elk teamlid tot zijn recht komt en het gigantische potentieel optimaal wordt benut.

Tijdens de teambuilding trainingen van Reframe gaan de deelnemers aan de slag met teambuilding activiteiten die het teamgevoel versterken. Ze krijgen inzicht in de drijfveren en kwaliteiten van elkaar en van zichzelf. Er wordt gewerkt aan betere communicatie, afstemming van kwaliteiten en een open cultuur. Gevoelige zaken worden bespreekbaar, iedereen kan het beste uit zichzelf halen, het werkplezier neemt toe en er wordt efficiënter gewerkt.

Teambuilding oefenen
De training Effectief samenwerken  is een ontwikkeltraject dat geheel wordt afgestemd op de teamleden en de organisatie. Het is bedoeld voor teams die worstelen met de competentie samenwerken, die willen werken aan interne conflicten, gedrevenheid of onderlinge loyaliteit.

Kiest u voor een teamdag, dan kiest u voor een dag die zit vol met uitdagende en leuke teambuilding activiteiten. Het is een dag vol (spel)opdrachten om teambuilding te oefenen. De neuzen worden weer dezelfde kant op gezet en iedereen leert elkaar op een leuke en luchtige manier nog beter kennen.


Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...