Teamdag

Resultaat

Het is diepgaander dan een bedrijfsuitje en luchtiger dan een complete training. Tijdens de teamdag van Reframe komen fun en teambuilding samen. De deelnemers gaan aan de slag met uitdagende spelopdrachten en leuke oefeningen. Ondertussen leren ze meer over zichzelf en krijgen ze inzicht in elkaars kwaliteiten en valkuilen. De trainers van Reframe helpen om kwaliteiten met elkaar te verbinden en zo te komen tot een complementair geheel.

Resultaat: het team gaat beter samenwerken, de neuzen worden dezelfde kant op gezet en het teamgevoel versterkt.

Inhoud

Het programma van de teambuildingsdag is vooral gericht op het optimaal benutten van kwaliteiten, het verbeteren van onderlinge communicatie en het versterken van de samenwerking. We besteden aandacht aan persoonsgerichte en teamgerichte doelen. Zo worden de teamleden zich bewust van hun eigen kwaliteiten en de kwaliteiten van hun collega’s. Ze leren deze optimaal op elkaar af te stemmen. Ervaring leert dat deelnemers het ontzettend leuk vinden om zichzelf en hun directe collega’s beter te leren kennen!

De volgende onderwerpen komen aan bod:
– communicatie in teams;
– gesprekstechnieken (elkaar aanspreken, feedback geven en ontvangen, waarnemen en luisteren);
– succesfactoren voor effectief teamwork;
– teamrollen binnen het team;
– de verschillende, aanvullende waarden van teamrollen.

Voor wie?

Een teambuildingsdag is bedoeld voor bedrijven of teams die het “wij-gevoel” willen versterken en de onderlinge communicatie willen verbeteren. De teamdag van Reframe is het bewijs dat het nuttige en het aangename prima samengaan.

Werkwijze

De trainers van Reframe hebben ruime ervaring op het gebied van coaching, samenwerken, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ze hanteren een unieke werkwijze die praktisch, duidelijk en herkenbaar is. Het doel is altijd om het beste uit de deelnemers te halen. Zo ook bij de teamdag. Door middel van vermakelijke spelopdrachten en oefeningen worden de deelnemers geprikkeld. Het is een leuke dag die uw team sterker zal maken.

Voorafgaand aan de teamdag bespreken we graag met u wat de speerpunten en leerdoelen zijn. Op basis hiervan stellen wij een interactief programma samen dat hier helemaal op is toegespitst. U bent dus verzekerd van een op maat gemaakte teambuildingsdag.

Tarief

Ook een teamdag organiseren voor uw team? Neem contact op met Reframe voor een vrijblijvende afspraak of voorstel!

Subsidie:
Neem contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidie.

Reframe is toegevoegd in het CRKBO en daarom is het scholingstraject vrijgesteld van BTW.

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...