Effectiever werken

Het goed organiseren van uw eigen werkzaamheden is een manier om efficiënter en effectiever te werken. U maakt hiervoor gebruik van uw kwaliteiten. Maar weet u ook precies welke kwaliteiten dit zijn en hoe u hier invloed op uit kunt oefenen?

Door het stellen van heldere en realistische doelen stellen onze trainingen effectief functioneren u in staat om efficiënter en effectiever te werken. U leert beter om te gaan met veel voorkomende valkuilen en “storende” factoren die van negatieve invloed kunnen zijn op het behalen van deze doelen. Door middel van zelfreflectie, planning en het aanbrengen van prioriteiten zorgen we ervoor dat u uw doelen bereikt!

Wanneer u effectiever wilt werken biedt onze training time management uitkomst. Binnen time management spelen diverse factoren een rol, waaronder het hebben en houden van overzicht, het managen van informatiestromen en de organisatie van de werkplek.

Iemand werkt effectief en efficiënt op het moment dat:

  • hij/zij doelmatig en planmatig werkt: effectief doelen stellen, planning van werk en tijd, prioriteitstelling, inrichten van de agenda, overzicht van geplande werkzaamheden, etc;
  • de informatiestroom (elektronisch, papier, telefonisch etc.) op effectieve wijze wordt verwerkt: wanneer archiveren, hoe archiveren, welke vervolgacties zijn nodig etc;
  • de werkplek op overzichtelijke, goed georganiseerde wijze is ingericht;
    hij/zij in staat is om duidelijk en professioneel te communiceren naar zowel interne als externe klanten;
  • hij/zij komt tot een heldere besluitvorming en adequate handelwijze binnen zijn/haar functie.

Reframe is van mening dat het aanleren van vaardigheden om effectiever te werken alleen zinvol is op het moment dat er ook op inzichtniveau een (gedrag)verandering plaatsvindt. Het is niet voldoende om tijdens een training alleen vaardigheden aan te reiken; er zal ook bewustwordingsproces op gang moeten worden gebracht en een intrinsieke motivatie aanwezig moeten zijn om de vaardigheden daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Door het belang te laten zien van veranderingen kunnen weerstanden en onzekerheden worden weggenomen. Het is dan geen moeten maar willen geworden.

Effectiever werken? Neem contact op voor meer informatie over onze training time management en training persoonlijke effectiviteit.

Dit onderwerp wordt behandeld in de training
Persoonlijke ontwikkeling

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...