Selectie en werving

Selectie en werving kan soms een tijdrovend en moeizaam proces zijn. U investeert veel tijd, moeite en geld in het selecteren van de juiste kandidaat voor uw vacature. Hoe kunt u er dan voor zorgen dat u uiteindelijk kiest voor de meest geschikte en passende kandidaat voor de functie?

Met Metaprofiel analyse® helpt Reframe om de juiste persoon op de juiste functie te krijgen!

Hoe wordt Metaprofiel analyse gebruikt voor selectie en werving?

Metaprofiel analyse® (MPA) is een uitermate geschikt instrument voor selectie en werving. Het brengt de persoonlijke denkstijl van potentiële kandidaten in kaart. MPA meet niet wat iemand denkt, maar hoe iemand denkt.
Metaprofielanayse meet welke zogenaamde Metaprogramma’s bij een persoon aanwezig zijn. Metaprogramma’s zijn meetbare denkstijlen met bijbehorende waarden, criteria en gedrag. Voorbeelden van Metaprogramma’s zijn bijvoorbeeld: hoe gestructureerd kan iemand werken volgens een stappenplan? In hoeverre is iemand in staat om samen te werken in een team, etc.

Op basis van een functieomschrijving maken wij een MPA normprofiel voor de gevraagde functie binnen uw organisatie. Vervolgens wordt online van de geselecteerde kandidaten een MPA afgenomen. Hierdoor wordt de manier van denken, voelen en handelen inzichtelijk. De sterke/zwakke kanten van de kandidaten worden duidelijk. Vervolgens worden de resultaten van de gemaakte MPA’s vergeleken met dit normprofiel. We kunnen zodoende al vroeg in het selectie- en wervingsproces beoordelen of een kandidaat aansluit bij de gevraagde vacature, het team, de missie en de cultuur binnen uw organisatie.

Een bijkomend voordeel is dat de MPA een uitstekend middel is om de begeleiding van een nieuwe werknemer op te starten. MPA geeft inzicht in de competenties die de nieuwe werknemer nog verder dient te versterken om te groeien in zijn/haar nieuwe functie.

Meer weten over deze onmisbare tool bij uw selectie en werving?
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of voorstel!

Download de folder & voorbeeld uitgewerkte analyse

Graag alles nog even rustig doorlezen? Download dan hier een voorbeeld_MPA_rapport of een Metaprofiel-Analyse-MPA

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...