Teambuilding opdrachten

Binnen een teambuilding traject staan het uitbouwen en optimaal benutten van kwaliteiten, mogelijkheden, de onderlinge communicatie, interactie en samenwerking centraal.
Het programma van een teambuilding traject wordt interactief vormgegeven met uitdagende opdrachten en werkvormen. Afhankelijk van de speerpunten en de te behalen doelen zetten we gericht oefeningen, activiteiten en opdrachten in als leermiddel.

Tijdens een teambuilding traject leren de deelnemers van en over elkaar, waardoor een hechtere samenwerking binnen het team tot stand komt. Door middel van de uitvoering van de diverse (spel) opdrachten krijgen de deelnemers inzicht in hun manier van samenwerken. Teambuilding geeft de teamleden zicht op elkaars en hun eigen competenties. De trainer geeft hen handvatten en mogelijkheden om deze competenties optimaal in te zetten, zodat uw team nog beter gaat samenwerken en presteren!

De aanpak van Reframe ligt op het niveau van vaardigheden en gedrag. De teamleden krijgen inzicht in hun persoonlijke vaardigheden en de effecten van hun eigen gedrag op de collega’s. Wanneer de teamleden zich bewust zijn van hun eigen en elkaars gedrag, dan is de volgende stap om het eigen gedrag optimaal in te zetten om effectiever en efficiënter te kunnen communiceren en samenwerken.
Tijdens en na afloop van de oefeningen en opdrachten ontvangen de deelnemers gerichte feedback op houding- en gedragsaspecten. Uitgangspunt is het werken vanuit een positieve invalshoek. Er wordt een beroep gedaan op dat wat goed gaat en dat wat voor verbetering in aanmerking komt.

Bent u geïnteresseerd in een teamdag of training effectief samenwerken voor uw team? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of voorstel!

Dit onderwerp wordt behandeld in de training
Teambuilding

Laatste nieuws

Afgelopen week ontvingen wij voor de 5de keer de CEDEO...

20 juni 2016

Meer nieuws

Wij zijn sociaal

Freelance trainers gezocht voor de training “omgaan met lastig en/of agressief gedrag”! Bekijk snel onze vacature: https://t.co/iY1MFg2vhZ
@ReframeTilburg

Agenda

Momenteel geen agendapunten

Altijd op de hoogte

Volg ons op SocialMedia en blijf op de hoogte.

Zoeken

Zoek binnen de website...